Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tässä esimerkkiä welsh ponista                          Täsä esimerkkiä puoliverisistä, ponien ja hevosten kokoero ei ole kovin suuri vain rakenne erottaa

Teen tilareita, kankaat, harjalangat ja erikoisominaisuudet löydät linkeistä vasemmalla:) Hevoseni ovat kolmipalaisia ja suullisia. Ompelen käsin koko hevosen ja käytän jokaisessa velboasta valmistetussa hevosessa tukikangasta, jokainen minun käsistä lähteny keppihevonen on huolella ommeltu ja tehty. Käsialani on aika siroa ja hevosmaista. Yritän toteuttaa jokaisen tilauksen mallin mukaan mutta korjaathan jos teen virheen. Jos tilaamallesi hepalle tulee merkki laitathan mallikuvan, voit esim. piirtää paperille ottaa kuvan ja lähettää sen minulle instagramin kautta @kht_apollo ;-)   Jos olen tehnyt jotain väärää tai unohtanut jotain tilauksessa niin ilmoitathan sillä en välttämättä muista kaikkia yksityiskohtia jokaisessa tilauksessa. Minulta on mahdollista tilata uniikki hevonen omien toiveidesi mukaan. Tilaus on tilaus, turhia perumisia ei katsota hyvällä! 

Hinnasto:

Perus velboahevosen hinta on 70€+ 10€ postikulut. Hintaan sisältyy täytteet, tukikangas, pieni merkki, perus tummennokset, hautessaan herasilmä/silmät ja max 20cm pitkä harja. Lisähintaa tuo esim. pidempi harja, erikoisväritys(kärpäskimo, papurikko, tiikerinkirjava yms), upotus/isompi merkki, avattu harja tai kirjavuus. Kepin saa halutessaan mukaan 5€ lisähinnasta.

 Erikoisominaisuuksien hinnat löydät vasemmalla olevassa palkissa "erikoisominaisuudet". On mahdollista tilata myös varusteita mukaan, ja siitä tottakai tulee lisähintaa jonkin verran. Palkeissa vasemmalla on hinnasto varusteisiin ja harjalankojen ja kankaitten värivalikoima.

©2019 Apollo - suntuubi.com